Slow-food, czyli powolne gotowanie
Gwarancja: | 24 miesiące |
Producent: | Steba |
Kategoria: | Sous-vide vařiče |
Kod towaru: | 1 458 256 |
Ulubiony produkt | Wydrukuj tę stronę Szukaj ceny |
Dalsze parametry | |
Wyświetlacz
Wyświetlacz Wyświetlacz informuje o ustawienia - np.czas, temperatura, lub inne informacje poprzez wyświetlanie liczb, symboli funkcji lub tekstu. |
Tak |
Konstrukcja | zanurzalny |
Timer
Timer Wbudowany gadżet, który z pomocą ustawionego czasu ułatwi każdą pracę w kuchni. |
brak |
Regulacja temperatury | tak |
Wymiary | |
Szerokość produktu | 8.0 cm |
Wysokość produktu | 37.5 cm |
Głębokość produktu | 10.5 cm |
Waga produktu | 1.1 kg |
Szerokość opakowania | 14.2 cm |
Wysokość opakowania | 11.5 cm |
Głębokość opakowania | 43.9 cm |
Waga produktu w opakowaniu | 1.6 kg |
Gotowanie próżniowe, określane również jako sous-vide.
Dzięki niemu dania w pełni zachowują nie tylko swój smak i aromat, ale również strukturę, kolor i wartości odżywcze,
a po kuchni nie roznoszą się nieprzyjemne zapachy przygotowywanej ryby lub warzyw.
Urządzenie do gotowania próżniowego SV50 marki Steba pozwoli Ci przygotować rozpływające się w ustach mięsa,
pyszne ryby i chrupiące warzywa. Mięso lub warzywa są delikatnie gotowane w kąpieli wodnej o stałej niskiej temperaturze, zazwyczaj pomiędzy 45 a 85 °C.
Urządzenie do gotowania próżniowego SV 100 podgrzewa 20 l wody w ciągu 45 minut do temp.
56 °C.
Produkt jest przeznaczony do garnków powyżej 15 cm wysokości.
precyzyjna regulacja temperatury w w zakresie do 99 °C
ekran LCD
moc: 800 W
Informacje
Jak kupować?
Kontakt
AKCJE I PROMOCJE
Nasze oddziały